søndag 17. mars 2013

Forsterkning av egne negler

Å forsterke sine egne negler er veldig lurt hvis du har skjøre negler som lett fliser seg opp og brekker. En smart måte å gjøre neglene sterke på, samtidig som du sparer de lange.

Forsterkningen ser helt naturlig ut, men jeg pleier å bruke rosa støp for å gjøre neglene ekstra freshe i fargen. De vil se sunnere og friskere ut, spesielt om du har negler som er gulaktige.

Her ser du før- og etter bilder av forsterkning. Det nederste bildet er etter, og jeg har stelt neglebånd, filt neglene så like som mulig. Jeg har brukt rosa støp for å få frisk farge til neglene, og massert inn olje på neglebånd og selve neglen til slutt.
 
Et godt utgangspunkt for å få lange negler. Nå kan kunden bare fortsette å spare, uten å måtte bekymre seg for at de skal brekke.
 
Etterfyll gjøres hver 2-4 uke, kommer litt an på hvor raskt neglene vokser. Det er veldig forskjellig fra person til person.
 
Pris for forsterkning av neglene er kr. 400,- For etterfyll er prisen kr. 350,-
 
Bestill time ved å klikke HER!
 
 
Ved å LIKE og DELE facebooksiden min, er du med i trekningen om 2 stk gavekort på negler når siden når 200 likes! Så bli med! :-)
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...