torsdag 11. april 2013

Polkadotnegler - Lag verktøyet selv!


Polkadotter har vært i motebildet veldig lenge. Det kom for fullt på 50-tallet, for så å dukke opp igjen nå og da. Polkadottene har også satt sitt preg på neglene, for vi må jo matche her også så klart :-)

Det er kjempesøtt med polkadotter på neglene, særlig hvis man bruker pastellfarger, men det er lett å få et tøffere preg ved å bruke hardere og mørkere farger.
Dessuten så er dette et veldig enkelt design å lage selv.


Noen tips:
Tannpirkere


Dette er sikkert noe alle vet, men de lager veldig små dotter. Vil du fortsatt bruke tannpirkere, men gjerne skulle hatt litt større prikker, så går det an å dyppe den i neglelakk først, og vente til det tørker. Det gjør du til "ballen" med neglelakk på tuppen av tannpirkeren blir så stor som du vil ha den, og begynner du å dekorere neglene. Bruk trikset sammen med en du ikke dypper, for å få ulik størrelse på dottene.

Spenner og hårlus



Disse er kjempefine å bruke, for hvis du ser på tuppen av spennene og lusene, så ser du at det sitter en liten gummikule der. Denne er ulik i størrelse på de ulike spennene, så her kan du få masse variasjon på størrelsen. Har du for eksempel hårlus med pynt i form av en perle på, så er perlen veldig fin å lage store dots med.
 
Knappenåler
 
Knappenåler er fine å bruke, for de får du også i forskjellige størrelser og fasonger. Men de kan være vanskelige å holde i, man vil ikke stikke seg heller. For å få bedre grep, kan du bruke en vanlig blyant som har viskelær i enden, så stikker du bare inn knappenålen. Da får du bedre grep, og dottene blir finere.

Kulepenn
 
Her har du også et billig og godt verktøy som gjør at du får et godt grep og lett å få dottene like store. En gammel kulepenn.
 
Ved å LIKE og DELE Minisalongen på facebook, er du med i trekningen om 2 stk gavekort på negler når siden når 200 likes! Så bli med! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...